Bel mij
Foto

Tentenverhuur Ede

Totaaltent.com verhuurt tenten in Ede. Met 25 jaar ervaring, eigen logistiek en enorm assortiment zijn wij uw partner voor Ede. Zowel zakelijk als particulier. Tentenverhuur Ede? Bel ons!

Totaaltent.com

Foto

Totaaltent.com heeft jaren ervaring in het verhuren van artikelen voor feesten en partijen. Vanuit ons eigen magazijn bezorgen wij desgewenst allles op locatie. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen alles voor u verzorgen.Daarnaast verzorgen wij ook het plaatsen van werktenten/ doorwerktenten op bouwlokaties. Hiervoor gebruiken wij tenten in de breedtematen varierend van 3 tot 10 meter met diverse zijwandhoogten. Uiteraard zijn wij met name aktief in de regio Gelderland en Utrecht. Echter zijn wij door goede contacten met wederverhuurders en cateraars veelvuldig aktief in de rest van Nederland. Ook de Belgische en Duitse grensstreek zijn voor ons alles behalve onbekend terrein. Kenmerkend voor Partytotaal zijn de korte lijjnen en afspraak = afspraak. Voor Totaaltent.com is geen evenement te klein of te groot, samen met onze klanten zoeken wij altijd naar een passende oplossing. In onze vernieuwde webshop bieden wij u een overzicht van ons uitgebreide assortiment en kunt u eenvoudig een aanvraag doen. U ontvangt van ons snel een reactie en concrete offerte.

Foto
Foto

In de loop der jaren brachten wij tal van projecten tot een goed einde in heel Nederland. U kunt hier een impressie van de door ons uitgevoerde projecten bekijken. Wij maken graag een afspraak met u op locatie om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te doen. Ook bent u van harte welkom in onze vestiging in Ochten. Ons bedrijfspand is centraal gelegen vlakbij de afrit autosnelweg A15 en hierdoor snel bereikbaar.