Bel mij
Foto

Over Totaaltent.com

 

Totaaltent.com is volldedig gespecialiseerd in de verhuur van tenten. Van een eenvoudige partytent tot feesttenten van honderden m2 bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team verzorgt de complete logistiek en opbouw van de grotere tenten, en dit doen we zorgvuldig en vakkundig. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u kunt genieten van uw feest of partij. 

Foto

Wij zijn flexibel in de maatvoering qua tenten, mocht u een speciale maat wensen is hier al gauw een nette oplossing voor bedacht. Als u vragen heeft over speciale maatvoering, denken wij graag met u mee!

Foto

In de loop der jaren brachten wij tal van projecten tot een goed einde in heel Nederland. U kunt hier een impressie van de door ons uitgevoerde projecten bekijken. Wij maken graag een afspraak met u op locatie om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te doen.

Nieuw in ons assortiment zijn dit jaar de stretchtenten. Stretchtenten zijn stijlvolle eyecatchers voor festivals, business events, bruiloften, partijen, restaurants, etc.. Wij denken graag met u mee en verzorgen voor de volledige op- en afbouw. Onze stretchtent zijn leverbaar in diverse formaten van groot tot klein. Wij staan u graag te woord om advies op maat te geven.

info@totaaltent.com

06 53 44 19 46
Expeditieweg 9
6673 DV Andelst