Bel mij
Foto

Frame tent huren


Een geslaagd feest is het resultaat van goede voorbereiding en goede uitwerking. Het huren van een tent kan bijdragen aan een geslaagd feest. Organiseert u een tuinfeest, maar ziet de weersvoorspelling er niet veelbelovend uit? Een frame tent huren is dan een goede oplossing. Op deze manier is er ook onderdak mogelijk op uw feest. Een frametent kan voor alle soorten feesten en partijen uitkomst bieden. Een bruiloft, zakelijk feest of een verjaardag, het geeft net dat beetje extra aan het feest. Met zowel de mogelijkheid om een vloer te huren bij de frametent bent u verzekerd van een stabiele binnenplaats en mogelijke dansvloer voor een geweldig feest. Een frametent kunt u huren Totaaltent.com, een webshop volledig gespecialiseerd in feestverhuur. U bent overtuigd en wilt een frametent bij Partytotaal huren? Hier vindt u alles wat u moeten weten voor het huren van een frametent bij Totaaltent.com.

Foto

Wat is een frametent

Het fenomeen frametent klinkt misschien wat vreemd in de oren? Een frametent is simpel gezegd, een partytent. Een frametent is daarentegen een stuk steviger en stabieler dan een partytent die u in de winkel kunt aanschaffen. Een frametent bestaat uit een stevig gegalvaniseerd metalen frame en is voorzien van hoogwaardig brandvertragend zeildoek wat aan de hoogste eisen voldoet. Een frametent is bij ons in grotere afmetingen beschikbaar, waardoor het een ideaal en veilige optie is voor beschutting op een feest. Voor alle mogelijke afmetingen van frametenten kunt u de webshop van Partytotaal raadplegen.

Foto
Foto

Voordelen frametent

Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om een frametent te kopen, waarom dan huren? Een van de meest logische redenen om een frametent te huren in plaats van te kopen is een logistieke reden. Weinig mensen hebben de ruimte voor de opslag van een frametent. Wanneer u niet van plan bent om een frametent vaak te gebruiken, is het de meest logische optie om een frametent te huren. Dit scheelt een hoop in de prijs en opslagruimte. Daarnaast heeft huren ook als voordeel dat de tent voor u gebracht en opgezet kan worden. Het neemt veel werk uit handen.

Foto

 

Frametent huren tegen een scherpe prijs

Bij Partytotaal kunt u terecht voor een ruim assortiment aan frametenten. Een frame tent huren bij onze webwinkel is de beste optie. U geniet van vaste lage prijzen voor het huren van een tent en de beste service. In overleg wordt de frametent bij u aan huis geleverd en voor u opgezet. Zo heeft u meer tijd over om andere dingen voor het feest te regelen. Geniet van de beste service bij Totaaltent.com

U kunt de frametent huren en zelf opbouwen.
En u kunt de frametent huren en laten opbouwen.