Bel mij
Foto

Feesttent huren

 U zoekt een feesttent om iets te organiseren? U bent op zoek naar tenten om te huren voor een evenement dat u organiseert? Welke tent dient u te huren voor uw geplande activiteit of evenement? Al deze verschillende soorten tenten zijn voorradig in verschillende afmetingen en oppervlaktes. Voor de opbouw en constructie van de tenten nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. U hoeft ons enkel te zeggen waar deze tent moet komen en op welke datum dat zij moet worden opgesteld. Afhankelijk van welke tent u kiest, kunnen wij zorgen dat de verlichting of verwarming in deze tent ook kan geïnstalleerd worden.. Zelfs het meubilair om de tent in te richten kan u ook bij ons huren. Klik hier voor ons aanbod feest en partytenten.

 .

 

Foto

Soorten feesttenten en partytenten

Welke tent u nodig heeft voor uw evenement is afhankelijk van een aantal factoren. 
Alu hallen: deze stevige tenten kunnen zowel op een zachte als harde ondergrond geplaatst worden. Aluhallen bestaan uit een dak en wanden. De wanden kunnen zowel in zeilen als ook in een harde kunststof wanden worden verhuurd als u de tent meer body wil geven. In de zomer volstaat vaak een zeil als wand.
Alu frame tent : Deze wordt compleet geleverd met dak en zijwanden van zeildoek. De constructie wordt door onze vakmensen geregeld. Deze tent wordt geleverd met een houten vloer. 
Overkapping: deze zijn zelf af te halen en op te bouwen. Overkappingen zijn ook te huur in verschillende afmetingen
Frame tent of partytent : Deze frametent kan u zelf opbouwen of door ons laten plaatsen. Er zijn ook verschillende afmetingen beschikbaar in deze tenten. 
Pagodetenten: Een pagodetent is de ideale tent voor bruiloften, beurzen en evenementen. Een pagodetent kan gemakkelijk door twee mensen geplaatst worden.

Foto
Foto

Al deze verschillende soorten tenten zijn voorradig in verschillende afmetingen en oppervlaktes. Voor de opbouw en constructie van de tenten nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. U hoeft ons enkel te zeggen waar deze tent moet komen en op welke datum dat zij moet worden opgesteld. Afhankelijk van welke tent u kiest, kunnen wij zorgen dat de verlichting of verwarming in deze tent ook kan geïnstalleerd worden.. Zelfs het meubilair om de tent in te richten kan u ook bij ons huren.

Foto

Waar een feesttent huren? Totaaltent.com biedt voornamelijk tenten te huur aan voor evenementen en feesten die u als onderneming of bedrijf wenst te organiseren. Totaaltent.com biedt tevens ook een geheel van benodigdheden aan die u kan huren als u een evenement of feest wenst te organiseren.

Een feesttent huren: de prijs en offerte
De huurprijs van deze tenten U kan steeds vrijblijvend een offerte vragen via de shop om een idee te hebben van de huurprijs voorde verschillende soorten tenten. Natuurlijk kan u ons ook contacteren om te bekijken welke tent het beste in aanmerking komt voor uw evenement in te organiseren